Juridiskie jautājumi personu datu izmantošanā; Konfidencialitāte

27.03.2019., 9.30 – 16.30

Kursu vadītājs - Māris Ruķers


Dalība šajā kursā Jums palīdzēs izprast Fizisko personu datu aizsardzības likuma normu piemērošanu, kā arī iegūt atbildes uz Jums interesējošiem jautājumiem kā, piemēram:

  • kas ir fizisko personu dati, un ar to saistītā terminoloģija;

  • kā nodrošināt tiesisku personas datu apstrādi;

  • kādas ir datu subjektu tiesības;

  • vai un kādus dokumentus pārzinis drīkst kopēt un glabāt;

  • kā nodrošināt personas datu drošību;

  • kas nepieciešams tiesiskai datu nodošanai  citai juridiskai personai, un kas jāievēro datus nododot uz citām valstīm;

  • kādos gadījumos jāveic reģistrācija Datu valsts inspekcijā;

  • vai pārzinim ir nepieciešams personas datu apstrādes speciālists;

  • kādos gadījumus drīkst elektroniski sūtīt reklāmu jeb komerciālos paziņojums.

Konfidencialitāte

  • Kas ir konfidencialitāte?

  • Komercnoslēpums

  • Darba algas

  • Uzņēmuma klientu dati

  • Neizpaušanas pienākums

  • Sekas uzņēmumam/izpaudējam

  • Klientu zīmolu izmantošana

  • Reklāma

  • Klientu logo un nosaukumu izmantošana

  • Aizliegta konkurence?

  • Negodīga konkurence.

 

 


ELEM3NTI™ apmācību sistēma vidējā līmeņa vadītājiem 

Apmācību sistēmas ELEM3NTI™ ietvaros tās dalībnieku zināšanu apguve notiek vairākos posmos 9 nedēļu garumā, lai veidotu noturīgas, ikdienā pielietojamas prasmes vadības jomā.

3 pamatelementi, kas veido izcila vadītāja personību:

1. Vadītāja personīgā pašizaugsme – attīsta vadītāja personības īpašības, lai kļūtu par atzītu līderi, prastu publiski paust savu viedokli, menedžēt savu un padoto laiku, kā arī sadzīvot ar mūsdienu lielāko biedu – stresu;
2. Personāla vadība – kas gan ir ģenerālis bez karaspēka? Tāpat arī šis pamatelements nodrošinās dalībnieku ar veiksmīgas komandas veidošanai un vadīšanai nepieciešamajām zināšanām un prasmēm;
3. Dokumentu pārvaldība – vadītāju kompetencei juridiskos, finanšu, konfidencialitātes un dokumentēšanas jomās.

Katrs pamatelements iekļauj 3 mācību kursus – kopā 9 apmācību kursi, ko vada nozares izcilākie eksperti.

KURSU NORISE:

  • 9 mācību kursi – notiek klātienē “LatConsul” mācību centrā, intensīvi praktiski kursi ar labākajiem savas jomas ekspertiem, organizēti mūsdienīgā veidā.

IEGUVUMI

  • Pamatīgas un noturīgas zināšanas vadības jomā īsā laika periodā;
  • Izcilāko ekspertu apmācības un praktiskās sesijas 9 nedēļu garumā;
  • 9 mācību kursi par svarīgākajām vadības tēmām.

EKSPERTI

Mārtiņš Daugulis – Publiskās uzstāšanās māksla.
Jānis Roze – Laika plānošana; Stresa vadība; Materiālā un nemateriālā motivācija; Talantu atpazīšana un vadīšana.
Zane Veinberga – Izcils līderis.
Dace Meiere – Personāla vadība.
Ieva Kalve – Dokumentu pārvaldība.
Māris Ruķers – Juridiskie jautājumi personu datu izmantošanā; Konfidencialitāte
Māris Nelsons – Finanšu kontrole.

KURSI: 9 mācību dienas, no plkst. 9.30 – 16.30

ELEM3NTI™ Personāla vadība 
ELEM3NTI™ Materiālā un nemateriālā motivācija 
ELEM3NTI™ Talantu atpazīšana un vadīšana 
ELEM3NTI™ 
Izcils līderis. Komandas vadīšana un vadītājs komandā 
ELEM3NTI™ Dokumentu pārvaldība 
ELEM3NTI™ 
Finanšu kontrole 
ELEM3NTI™ 
Publiskās uzstāšanās māksla 
ELEM3NTI™ Juridiskie jautājumi personu datu izmantošanā; Konfidencialitāte 
ELEM3NTI™ Efektīva laika plānošana un stresa vadība 

CENA: 9 IZCILI kursi x 111,00 EUR = 999,00 EUR + PVN*
  *Pērkot katru kursu atsevišķi 1329,00 EUR + PVN

Cenā iekļauts:

  • vienas personas (vai viena uzņēmuma vairāku dalībnieku - pa vienam uz katru kursu) dalība „ELEM3NTI™ APMĀCĪBU SISTĒMA VIDĒJĀ LĪMEŅA VADĪTĀJIEM” (9 mācību dienas) ar kafijas pauzēm, kursa beigās saņemot kompetences apliecinošu sertifikātu.

 

 

 

Kursu vadītājs - Māris Ruķers


Dalība šajā kursā Jums palīdzēs izprast Fizisko personu datu aizsardzības likuma normu piemērošanu, kā arī iegūt atbildes uz Jums interesējošiem jautājumiem kā, piemēram:

  • kas ir fizisko personu dati, un ar to saistītā terminoloģija;

  • kā nodrošināt tiesisku personas datu apstrādi;

  • kādas ir datu subjektu tiesības;

  • vai un kādus dokumentus pārzinis drīkst kopēt un glabāt;

  • kā nodrošināt personas datu drošību;

  • kas nepieciešams tiesiskai datu nodošanai  citai juridiskai personai, un kas jāievēro datus nododot uz citām valstīm;

  • kādos gadījumos jāveic reģistrācija Datu valsts inspekcijā;

  • vai pārzinim ir nepieciešams personas datu apstrādes speciālists;

  • kādos gadījumus drīkst elektroniski sūtīt reklāmu jeb komerciālos paziņojums.

Konfidencialitāte

  • Kas ir konfidencialitāte?

  • Komercnoslēpums

  • Darba algas

  • Uzņēmuma klientu dati

  • Neizpaušanas pienākums

  • Sekas uzņēmumam/izpaudējam

  • Klientu zīmolu izmantošana

  • Reklāma

  • Klientu logo un nosaukumu izmantošana

  • Aizliegta konkurence?

  • Negodīga konkurence.

 

 


ELEM3NTI™ apmācību sistēma vidējā līmeņa vadītājiem 

Apmācību sistēmas ELEM3NTI™ ietvaros tās dalībnieku zināšanu apguve notiek vairākos posmos 9 nedēļu garumā, lai veidotu noturīgas, ikdienā pielietojamas prasmes vadības jomā.

3 pamatelementi, kas veido izcila vadītāja personību:

1. Vadītāja personīgā pašizaugsme – attīsta vadītāja personības īpašības, lai kļūtu par atzītu līderi, prastu publiski paust savu viedokli, menedžēt savu un padoto laiku, kā arī sadzīvot ar mūsdienu lielāko biedu – stresu;
2. Personāla vadība – kas gan ir ģenerālis bez karaspēka? Tāpat arī šis pamatelements nodrošinās dalībnieku ar veiksmīgas komandas veidošanai un vadīšanai nepieciešamajām zināšanām un prasmēm;
3. Dokumentu pārvaldība – vadītāju kompetencei juridiskos, finanšu, konfidencialitātes un dokumentēšanas jomās.

Katrs pamatelements iekļauj 3 mācību kursus – kopā 9 apmācību kursi, ko vada nozares izcilākie eksperti.

KURSU NORISE:

  • 9 mācību kursi – notiek klātienē “LatConsul” mācību centrā, intensīvi praktiski kursi ar labākajiem savas jomas ekspertiem, organizēti mūsdienīgā veidā.

IEGUVUMI

  • Pamatīgas un noturīgas zināšanas vadības jomā īsā laika periodā;
  • Izcilāko ekspertu apmācības un praktiskās sesijas 9 nedēļu garumā;
  • 9 mācību kursi par svarīgākajām vadības tēmām.

EKSPERTI

Mārtiņš Daugulis – Publiskās uzstāšanās māksla.
Jānis Roze – Laika plānošana; Stresa vadība; Materiālā un nemateriālā motivācija; Talantu atpazīšana un vadīšana.
Zane Veinberga – Izcils līderis.
Dace Meiere – Personāla vadība.
Ieva Kalve – Dokumentu pārvaldība.
Māris Ruķers – Juridiskie jautājumi personu datu izmantošanā; Konfidencialitāte
Māris Nelsons – Finanšu kontrole.

KURSI: 9 mācību dienas, no plkst. 9.30 – 16.30

ELEM3NTI™ Personāla vadība 
ELEM3NTI™ Materiālā un nemateriālā motivācija 
ELEM3NTI™ Talantu atpazīšana un vadīšana 
ELEM3NTI™ 
Izcils līderis. Komandas vadīšana un vadītājs komandā 
ELEM3NTI™ Dokumentu pārvaldība 
ELEM3NTI™ 
Finanšu kontrole 
ELEM3NTI™ 
Publiskās uzstāšanās māksla 
ELEM3NTI™ Juridiskie jautājumi personu datu izmantošanā; Konfidencialitāte 
ELEM3NTI™ Efektīva laika plānošana un stresa vadība 

CENA: 9 IZCILI kursi x 111,00 EUR = 999,00 EUR + PVN*
  *Pērkot katru kursu atsevišķi 1329,00 EUR + PVN

Cenā iekļauts:

  • vienas personas (vai viena uzņēmuma vairāku dalībnieku - pa vienam uz katru kursu) dalība „ELEM3NTI™ APMĀCĪBU SISTĒMA VIDĒJĀ LĪMEŅA VADĪTĀJIEM” (9 mācību dienas) ar kafijas pauzēm, kursa beigās saņemot kompetences apliecinošu sertifikātu.

 

 

 

Plaša Latvijas un arī starptautiska pieredze personas datu aizsardzības un citu tiesību jautājumos iegūta konsultējot daudzus lielākos uzņēmumus un iestādes Latvijā.
Cena: 120,00 EUR + PVN ELEM3NTI sistēmā: 111,00 EUR + PVN
Cenā iekļautas kafijas pauzes, mācību materiāli un Jūsu zināšanas apstiprinoša apliecība.
Pieteikties

Karstākie piedāvājumi

Kurss "ES finansēto projektu izstrāde - soli pa solim"

Kursa laikā iegūsiet zināšanas par pieejamiem Eiropas Savienības fondiem un citiem finanšu instrumentiem uzņēmējdarbības uzsākšanai un attīstībai, konkurētspējas paaugstināšanai, sociālās jomas attīstībai, zinātnei un pētniecībai, kā arī jaunu produktu un tehnoloģiju izstrādei.