Juridiskie jautājumi personu datu izmantošanā; Konfidencialitāte

11.10.2017. 9.00 – 17.00

Kursu vadītājs - Māris Ruķers


Dalība šajā kursā Jums palīdzēs izprast Fizisko personu datu aizsardzības likuma normu piemērošanu, kā arī iegūt atbildes uz Jums interesējošiem jautājumiem kā, piemēram:

  • kas ir fizisko personu dati, un ar to saistītā terminoloģija;

  • kā nodrošināt tiesisku personas datu apstrādi;

  • kādas ir datu subjektu tiesības;

  • vai un kādus dokumentus pārzinis drīkst kopēt un glabāt;

  • kā nodrošināt personas datu drošību;

  • kas nepieciešams tiesiskai datu nodošanai  citai juridiskai personai, un kas jāievēro datus nododot uz citām valstīm;

  • kādos gadījumos jāveic reģistrācija Datu valsts inspekcijā;

  • vai pārzinim ir nepieciešams personas datu apstrādes speciālists;

  • kādos gadījumus drīkst elektroniski sūtīt reklāmu jeb komerciālos paziņojums.

Konfidencialitāte

  • Kas ir konfidencialitāte?

  • Komercnoslēpums

  • Darba algas

  • Uzņēmuma klientu dati

  • Neizpaušanas pienākums

  • Sekas uzņēmumam/izpaudējam

  • Klientu zīmolu izmantošana

  • Reklāma

  • Klientu logo un nosaukumu izmantošana

  • Aizliegta konkurence?

  • Negodīga konkurence.

 

 


ELEM3NTI™ apmācību sistēma vidējā līmeņa vadītājiem 

Apmācību sistēmas ELEM3NTI™ ietvaros tās dalībnieku zināšanu apguve notiek vairākos posmos 9 mēnešu garumā, lai veidotu noturīgas, ikdienā pielietojamas prasmes vadības jomā.

3 pamatelementi, kas veido izcila vadītāja personību:

1. Vadītāja personīgā pašizaugsme – attīsta vadītāja personības īpašības, lai kļūtu par atzītu līderi, prastu publiski paust savu viedokli, menedžēt savu un padoto laiku, kā arī sadzīvot ar mūsdienu lielāko biedu – stresu;
2. Personāla vadība – kas gan ir ģenerālis bez karaspēka? Tāpat arī šis pamatelements nodrošinās dalībnieku ar veiksmīgas komandas veidošanai un vadīšanai nepieciešamajām zināšanām un prasmēm;
3. Dokumentu pārvaldība – vadītāju kompetencei juridiskos, finanšu, konfidencialitātes un dokumentēšanas jomās.

Katrs pamatelements iekļauj 3 mācību kursus – kopā 9 apmācību kursi, ko vada nozares izcilākie eksperti.

KURSU NORISE:

  • Sagatavošanās - pirms apmācību uzsākšanas dalībnieki tiek iepazīstināti ar teorētisko bāzi, interneta resursiem, informatīvajiem avotiem, lai varētu labāk sagatavoties kursiem un vairāk no tiem iegūt;
  • 9 mācību kursi – notiek klātienē “LatConsul” mācību centrā, intensīvi praktiski kursi ar labākajiem savas jomas ekspertiem, organizēti mūsdienīgā veidā. Dalībnieki saņem apjomīgu ELEM3NTI™ rokasgrāmatu;
  • E-klubs – katrs dalībnieks saņem piekļuvi “LatConsul” E-klubam – virtuālai apmācību videi, kurā var lejupielādēt visus ar apmācībām saistītos mācību materiālus, uzdot jautājumus ekspertiem. Šajā vidē dalībnieki no ekspertiem saņem praktiskus uzdevumus, kas ir jāveic savā darba vietā, tādējādi tiek nodrošināta iegūto zināšanu pielietošana praksē;
  • Turpinājums - dalībnieki pēc vēlēšanās var turpināt E-kluba abonēšanu, tādējādi uzturot zināšanas un pielāgojot tās konkrētām darba situācijām.

IEGUVUMI

  • Pamatīgas un noturīgas zināšanas vadības jomā īsā laika periodā;
  • Izcilāko ekspertu apmācības un praktiskās sesijas 9 mēnešu garumā;
  • 9 mācību kursi par svarīgākajām vadības tēmām;
  • Apjomīga drukāta rokasgrāmata ELEM3NTI™;
  • E-klubs ar apjomīgu informatīvo bāzi un ekspertu konsultācijām 9 mēnešu garumā;

EKSPERTI

Mārtiņš Daugulis – Publiskās uzstāšanās māksla.
Jānis Roze – Laika plānošana; Stresa vadība; Materiālā un nemateriālā motivācija; Talantu atpazīšana un vadīšana.
Jekaterīna Sokolovska – Izcils līderis.
Dace Meiere – Personāla atlase.
Ieva Kalve – Dokumentu pārvaldība.
Māris Ruķers – Juridiskie jautājumi personu datu izmantošanā; Konfidencialitāte
Māris Nelsons – Finanšu kontrole.

KURSI: 9 mācību dienas, no plkst. 9.00 – 17.00

ELEM3NTI™ Izcils līderis. Komandas vadīšana un vadītājs komandā 
ELEM3NTI™ Efektīva laika plānošana un stresa vadība 
ELEM3NTI™ Personāla atlase 
ELEM3NTI™ Talantu atpazīšana un vadīšana 
ELEM3NTI™ Publiskās uzstāšanās māksla 
ELEM3NTI™ Materiālā un nemateriālā motivācija 
ELEM3NTI™ Dokumentu pārvaldība 
ELEM3NTI™ Juridiskie jautājumi personu datu izmantošanā; Konfidencialitāte 
ELEM3NTI™ Finanšu kontrole 


CENA: 9 IZCILI kursi x 111,00 EUR = 999,00 EUR + PVN*
  *Pērkot katru kursu atsevišķi 1329,00 EUR + PVN

Cenā iekļauts:

  • vienas personas (vai viena uzņēmuma vairāku dalībnieku - pa vienam uz katru kursu) dalība „ELEM3NTI™ APMĀCĪBU SISTĒMA VIDĒJĀ LĪMEŅA VADĪTĀJIEM” (9 mācību dienas) ar kafijas pauzēm, kursa beigās saņemot kompetences apliecinošu sertifikātu;
  • viena rokasgrāmata „ELEM3NTI™ APMĀCĪBU SISTĒMA VIDĒJĀ LĪMEŅA VADĪTĀJIEM” drukātā un elektroniskā formātā;
  • piekļuve ''E-Klubs'' sistēmai 9 mēnešus.

 

Kursu vadītājs - Māris Ruķers


Dalība šajā kursā Jums palīdzēs izprast Fizisko personu datu aizsardzības likuma normu piemērošanu, kā arī iegūt atbildes uz Jums interesējošiem jautājumiem kā, piemēram:

  • kas ir fizisko personu dati, un ar to saistītā terminoloģija;

  • kā nodrošināt tiesisku personas datu apstrādi;

  • kādas ir datu subjektu tiesības;

  • vai un kādus dokumentus pārzinis drīkst kopēt un glabāt;

  • kā nodrošināt personas datu drošību;

  • kas nepieciešams tiesiskai datu nodošanai  citai juridiskai personai, un kas jāievēro datus nododot uz citām valstīm;

  • kādos gadījumos jāveic reģistrācija Datu valsts inspekcijā;

  • vai pārzinim ir nepieciešams personas datu apstrādes speciālists;

  • kādos gadījumus drīkst elektroniski sūtīt reklāmu jeb komerciālos paziņojums.

Konfidencialitāte

  • Kas ir konfidencialitāte?

  • Komercnoslēpums

  • Darba algas

  • Uzņēmuma klientu dati

  • Neizpaušanas pienākums

  • Sekas uzņēmumam/izpaudējam

  • Klientu zīmolu izmantošana

  • Reklāma

  • Klientu logo un nosaukumu izmantošana

  • Aizliegta konkurence?

  • Negodīga konkurence.

 

 


ELEM3NTI™ apmācību sistēma vidējā līmeņa vadītājiem 

Apmācību sistēmas ELEM3NTI™ ietvaros tās dalībnieku zināšanu apguve notiek vairākos posmos 9 mēnešu garumā, lai veidotu noturīgas, ikdienā pielietojamas prasmes vadības jomā.

3 pamatelementi, kas veido izcila vadītāja personību:

1. Vadītāja personīgā pašizaugsme – attīsta vadītāja personības īpašības, lai kļūtu par atzītu līderi, prastu publiski paust savu viedokli, menedžēt savu un padoto laiku, kā arī sadzīvot ar mūsdienu lielāko biedu – stresu;
2. Personāla vadība – kas gan ir ģenerālis bez karaspēka? Tāpat arī šis pamatelements nodrošinās dalībnieku ar veiksmīgas komandas veidošanai un vadīšanai nepieciešamajām zināšanām un prasmēm;
3. Dokumentu pārvaldība – vadītāju kompetencei juridiskos, finanšu, konfidencialitātes un dokumentēšanas jomās.

Katrs pamatelements iekļauj 3 mācību kursus – kopā 9 apmācību kursi, ko vada nozares izcilākie eksperti.

KURSU NORISE:

  • Sagatavošanās - pirms apmācību uzsākšanas dalībnieki tiek iepazīstināti ar teorētisko bāzi, interneta resursiem, informatīvajiem avotiem, lai varētu labāk sagatavoties kursiem un vairāk no tiem iegūt;
  • 9 mācību kursi – notiek klātienē “LatConsul” mācību centrā, intensīvi praktiski kursi ar labākajiem savas jomas ekspertiem, organizēti mūsdienīgā veidā. Dalībnieki saņem apjomīgu ELEM3NTI™ rokasgrāmatu;
  • E-klubs – katrs dalībnieks saņem piekļuvi “LatConsul” E-klubam – virtuālai apmācību videi, kurā var lejupielādēt visus ar apmācībām saistītos mācību materiālus, uzdot jautājumus ekspertiem. Šajā vidē dalībnieki no ekspertiem saņem praktiskus uzdevumus, kas ir jāveic savā darba vietā, tādējādi tiek nodrošināta iegūto zināšanu pielietošana praksē;
  • Turpinājums - dalībnieki pēc vēlēšanās var turpināt E-kluba abonēšanu, tādējādi uzturot zināšanas un pielāgojot tās konkrētām darba situācijām.

IEGUVUMI

  • Pamatīgas un noturīgas zināšanas vadības jomā īsā laika periodā;
  • Izcilāko ekspertu apmācības un praktiskās sesijas 9 mēnešu garumā;
  • 9 mācību kursi par svarīgākajām vadības tēmām;
  • Apjomīga drukāta rokasgrāmata ELEM3NTI™;
  • E-klubs ar apjomīgu informatīvo bāzi un ekspertu konsultācijām 9 mēnešu garumā;

EKSPERTI

Mārtiņš Daugulis – Publiskās uzstāšanās māksla.
Jānis Roze – Laika plānošana; Stresa vadība; Materiālā un nemateriālā motivācija; Talantu atpazīšana un vadīšana.
Jekaterīna Sokolovska – Izcils līderis.
Dace Meiere – Personāla atlase.
Ieva Kalve – Dokumentu pārvaldība.
Māris Ruķers – Juridiskie jautājumi personu datu izmantošanā; Konfidencialitāte
Māris Nelsons – Finanšu kontrole.

KURSI: 9 mācību dienas, no plkst. 9.00 – 17.00

ELEM3NTI™ Izcils līderis. Komandas vadīšana un vadītājs komandā 
ELEM3NTI™ Efektīva laika plānošana un stresa vadība 
ELEM3NTI™ Personāla atlase 
ELEM3NTI™ Talantu atpazīšana un vadīšana 
ELEM3NTI™ Publiskās uzstāšanās māksla 
ELEM3NTI™ Materiālā un nemateriālā motivācija 
ELEM3NTI™ Dokumentu pārvaldība 
ELEM3NTI™ Juridiskie jautājumi personu datu izmantošanā; Konfidencialitāte 
ELEM3NTI™ Finanšu kontrole 


CENA: 9 IZCILI kursi x 111,00 EUR = 999,00 EUR + PVN*
  *Pērkot katru kursu atsevišķi 1329,00 EUR + PVN

Cenā iekļauts:

  • vienas personas (vai viena uzņēmuma vairāku dalībnieku - pa vienam uz katru kursu) dalība „ELEM3NTI™ APMĀCĪBU SISTĒMA VIDĒJĀ LĪMEŅA VADĪTĀJIEM” (9 mācību dienas) ar kafijas pauzēm, kursa beigās saņemot kompetences apliecinošu sertifikātu;
  • viena rokasgrāmata „ELEM3NTI™ APMĀCĪBU SISTĒMA VIDĒJĀ LĪMEŅA VADĪTĀJIEM” drukātā un elektroniskā formātā;
  • piekļuve ''E-Klubs'' sistēmai 9 mēnešus.

 

Plaša Latvijas un arī starptautiska pieredze personas datu aizsardzības un citu tiesību jautājumos iegūta konsultējot daudzus lielākos uzņēmumus un iestādes Latvijā.
Cena: 120,00 EUR + PVN ELEM3NTI sistēmā: 111,00 EUR + PVN
Cenā iekļautas kafijas pauzes, mācību materiāli un Jūsu zināšanas apstiprinoša apliecība.
Pieteikties

Karstākie piedāvājumi